EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD 30 juni Live Entry Points

Våra 30 juni fria handelssignaler för EUR / USD, GBP / USD, BRN / USD och BTC / USD inkluderar tekniska utsikter som följande:

EUR / USD stannar inom 180 pips-intervall (1.1170-1.1350) de senaste 19 handelsdagarna

Det finns ingen trend just nu. Jag letar efter försäljningsorder under 1.1170. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och ingångsnivåer för EUR / USD.

På tisdag bröt GBP / USD 1,23 nivå. Just nu förblir paret inne i den baisseartade kanalen. Ur teknisk synvinkel förblir GBP / USD under både 50 glidande medelvärde (röd linje) och 200 rörligt medelvärde (mörkblå linje), vilket är en signal om den baisseartade trenden. Jag letar efter säljorder just nu. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för Bitcoin Code.

På måndag försökte BRN / USD bryta 40 nivå ovanifrån, men misslyckades och återgått till 42 nivå vid slutet av dagen. Ur teknisk synvinkel förblir BRN / USD över både 50 Moving medelvärde (röd linje) och 200 Moving Average (mörkblå linje), vilket är en signal om den hausseartade trenden. Jag letar efter köporder över 42 nivå just nu.

Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för BRN / USD

På lördag föll BTC / USD under 9000 nivå. men gick snabbt tillbaka. På måndag 9000 bröts inte upp från ovan. Från teknisk synvinkel förblir paret över 50 rörligt medelvärde (röd linje), men under 200 rörligt medelvärde (mörkblå linje), vilket är ett tecken på osäkerhet. Jag letar efter köporder just nu. Rulla ner för att se signalinformationen med mina SL-, TP- och postnivåer för BTC / USD.

Vi publicerar gratis handelssignaler varje dag sedan 2015. Prenumerera på vårt RSS-flöde och e-post nyhetsbrev för att ligga före marknaden. Observera att dessa signaler är mina poster. Du bör alltid överväga att göra din forskning också. Handel med Forex, råvaror och kryptokurser har en hög risknivå. Du ska aldrig investera mer än du skulle vara villig att riskera.

Du bör se till hur du använder AtoZ Markets Forex signaler guide. Om du fortfarande har fler frågor följer jag aktivt AtoZMarkets twitter. Jag är alltid här för att svara på frågor relaterade till våra Forex- och kryptosignaler. Rikta dina frågor till mig på @AtoZ_Markets på Twitter.