Analytiker siger marked, der ‚kender alle‘, der lige har sendt stort advarselssignal – her er hvorfor Bitcoin er i krydset

Værdipapirhandler og analytiker Alessio Rastani siger, at markedet, der ”ved alt”, blinker et advarselssignal, der kan stave problemer for Bitcoin (BTC).

I sin seneste markedsgennemgang forklarer Rastani, hvorfor obligationsmarkedet er en pålidelig indikator for aktiemarkedets resultater

”Obligationer handles typisk af store institutioner, store fonde. Så derfor er det meget vigtigt, hvad de smarte penge, hvad disse store institutioner gør, og hvordan de satser på obligationsmarkedet. Vi ser ofte tegn eller advarsler på obligationsmarkedet, før vi ser det på de faktiske aktiemarkeder. ”

Rastani understreger, at aktier og obligationer normalt går i den modsatte retning, da obligationer betragtes som en sikring mod aktiemarkedet. Men fra sent bevæger både aktier og obligationer sig højere, hvilket er en ildevarslende tegn ifølge den erhvervsdrivende.

”Obligationerne er gået op på aktiemarkedet, og de er faktisk steget sammen. Det er ikke et godt tegn, fordi det betyder, at et af disse diagrammer ikke er korrekt. Noget er ikke helt rigtigt her …

Hver gang obligationer stiger, betyder det, at deflationskræfterne, ikke inflationen, stadig er med os … Deflationen vinder, og inflationen taber. Det er ret dårligt. ”

Den erhvervsdrivende forklarer, at deflation er en ond cirkel, der starter med faldende efterspørgsel og skaber faldende priser, gældsindskud, insolvens og afskedigelser, hvilket fører til mere faldende efterspørgsel, og så videre.

Idet deflationen rygter sit grimme hoved, siger Rastani, at det skaber et miljø, der er moden for en stigning i volatilitet

”Det forhold, at obligationer stiger med aktiemarkedet, advarer os. Igen vinder deflationen, og usikkerhed og volatilitet kommer for os, potentielt de næste par uger og måneder. ”

Hvad angår Bitcoin, siger Rastani , at formuen for kongekryptoen fortsat er bundet til aktiemarkedet. Hvis aktiemarkedet falder, er det sandsynligt, at BTC følger efter.

”På grund af sammenhængen mellem S&P, aktiemarkederne og Bitcoin, er det meget muligt, at når aktiemarkederne starter deres korrektion, deres retracement, kan det også have indflydelse på Bitcoin. Vi har før set, hvordan Bitcoin og aktiemarkedet ofte bevæger sig i tandem, i sammenhæng …

Når S&P først har haft en større retracement, når den først har haft et stort tilbagetrækning eller korrektion, tror jeg, vi også kunne se en lignende korrektion, større, dyb korrektion i Bitcoin-prisen. ”